Inrichten buitenruimte

Advies en ontwerp

Onze tuinarchitecten begrijpen wat bij landscaping van belang is. Tijdens het advies- en ontwerptraject luisteren wij naar uw wensen en eisen. Dit vertalen wij door in unieke designs waarin wij weten te verrassen in de toepassing van materialen. Wij creëren stijlvolle en functionele buitenruimtes voor bedrijven, (semi-) overheidsinstellingen, zorginstellingen, Verenigingen van Eigenaren en scholen. Het gehele traject, van advies en ontwerp, en van aanleg tot onderhoud nemen wij uit handen. Onze studio heeft eigen ontwerpers, maar wij realiseren ook buitenruimtes die door uw eigen architect ontworpen zijn. Met elkaar zorgen wij voor het ultieme resultaat.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen graag meer.

Meer weten over landscaping

Realisatie en renovatie

Tuinaanleg

Zodra een tuinontwerp definitief is, kunnen wij de realisatie of renovatie voor u verzorgen. Als het een ontwerp betreft dat niet door onze eigen ontwerpafdeling gemaakt is, zorgen wij dat wij met de architect een gedegen plan van aanpak opstellen. Ook tijdens de realisatie houden we nauw contact met onze opdrachtgevers en ontwerpers.

Geavanceerd machinepark
Dankzij de inzet van een geavanceerd machinepark en de beste producten en materialen gaan wij voor een optimaal resultaat. Tijdens onze werkzaamheden zorgen wij voor zo min mogelijk (geluids) overlast en voeren wij restafval zo snel als mogelijk af. Ook denken we na over een goede bereikbaarheid van uw locatie. Onze kracht ligt in de realisatie van grootschalige projecten, maar ook kleinschalige projecten worden met dezelfde expertise en enthousiasme uitgevoerd. 

Wilt u meer weten over tuinaanleg en renovatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie over tuinaanleg en renovatie

Planmatig onderhoud

Wanneer uw buitenruimte met alle aandacht gerealiseerd is, wilt u dit natuurlijk representatief houden. Onderhoud en beheer is hierbij essentieel. Wanneer u ons inschakelt voor projectmatig onderhoud verzorgen wij gangbare onderhoudswerkzaamheden, zoals boom- en perkverzorging, maar signaleren wij ook tijdig uitval in beplanting, verzakkingen in verhardingen, beschadigingen en andere kwaliteitsvermindering en zorgen wij dat dit aangepakt en verholpen wordt. Met elkaar stellen wij een onderhoudsplan op dat aansluit bij de wens van uw organisatie.

Onderhoud zorgtuinen
Onze 25 vakmensen zijn dagelijks actief in het onderhouden van buitenruimtes en groenvoorzieningen. Met name in het onderhouden van zorgtuinen zijn wij actief. Voor mensen met een zorgbehoefte geeft een zorgtuin een gevoel van veilgheid. Hier vinden zij rust en afleiding, maar het is ook een plek voor beweging en ontspanning. Een gedegen onderhoudsplan kan hierin niet ontbreken, zodat de zorgtuin de ultieme plek voor deze mensen is.

Heeft u interesse in planmatig onderhoud? Neem gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze aanpak.

Meer weten over planmatig onderhoud

Betere luchtkwaliteit

Interieurbeplanting

Naast het verfraaien van uw buitenomgeving slaan wij uw binnenruimte uiteraard niet over. Ook hiervan kunnen wij de beplanting verzorgen. Groen is natuurlijk dé sfeermaker in een ruimte. Maar naast sfeer zorgt interieurbeplanting ook voor een betere luchtkwaliteit en geluidsdemping. Onze tuinspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor de binnenbeplanting van uw kantoor- of leefruimte. Wij weten wat de trends zijn en begrijpen dat het onderhouden ervan ook van belang is voor een goede indruk van uw bedrijf.

Neem gerust contact op over de mogelijkheden en ideeën op het gebied van interieurbeplanting.

Meer weten over interieurbeplanting

Certificeringen

VCA certificering logo
Groenkeur certificering logo
ISO 9001 certificering logo
VHG branchevereniging logo
SBB Erkend Leerbedrijf logo